[04 Jun 2018]

VÄLKOMMEN

Gymmix Huddinge erbjuder gruppträning för vuxna och ungdomar. Vi har ett 20-tal pass i veckan som leds av välutbildade instruktörer. Vår träning är kvalitetssäkrad av Gymnastikförbundet. Gymmix Huddinge är en del av Huddinge Gymnastikförening.

Schemaändringar
  • Inga kända schemaändringar just nu

Vår - sommar - höst med Gymmix Huddinge

Vårterminens schema gäller till och med 3 juni och därefter blir det sommarträning, 4-17 juni och 13-26 augusti.
Här är 2018-års sommarschema

Sol

Gymmix Huddinges nyheter till hösten blir passen Strong by Zumba, Toppstyrka, Cirkelstyrka och Spincykling. Det innebär utökat antal pass per vecka. Nytt för i höst blir också att Medelgympa, på måndagar kl. 20, byter lokal till Växthus1. Den 27 augusti kör vi igång höstterminen.

Schema för vårterminen
Schema_2018Seniorgympa
Alla är vi olika. Vi har 21 pass varje vecka. Vi har något som passar alla - hoppas vi  ;-)

Schema vårtermin 2018 (pdf)

Senior- och lättschema vt 2018 (pdf)


Vem kör Gympa Medel på lördag?

Schema hittar du under Schema/Boka pass. Rulla ner till lördag och klicka på Se schema.

Vi behöver bli fler aktivitetsledare

Vi på Gymmix Huddinge strävar kontinuerligt efter att utveckla och förbättra vårt träningsutbud och kompetenser. Vi är därför alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga människor som delar vårt engagemang för träning och som kan förstärka vårt team ytterligare.

Om du är intresserad att bli instruktör eller assistent så är du välkommen att kontakta oss på e-post info@huddingegf.se och lämna intresseanmälan.

Stöd Huddinge Gymnastikförening och Gymmix
Gräsroten
Svenska Spel delar varje år ut 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten i Sverige, via satsningen Gräsroten. Hur mycket pengar vi i HGF får beror på hur många det är som blir HGF-faddrar hos Svenska Spel. Om du anmäler att du vill stödja Huddinge Gymnastikförening får vi poäng när du spelar – utan extra kostnad. Ju fler som väljer oss desto större del av miljonerna får vi.

På Gräsroten Svenska Spel kan du läsa mer om hur det går till.


Bli vår fadder hos Svenska Spel! Tack för ditt stöd!

HGFGymmix
Du kan även stödja Huddinge Gymnastikförening och Gymmix genom att göra dina inköp på nätet via Sponsorhusets webbsida. Klicka på loggan uppe till höger så kommer du till HGF:s egen sida i Sponsorhusets portal.

Sponsorer


Aktuellt

Erbjudande till medlemmar Läs mer

Gymmix Huddinge är anslutna till FriskvårdsChecken och Wellnet!

Kontakta kansliet på info@huddingegf.se


Besök oss på Facebook